Английският канал ВВС пуска ново риалити шоу, в което целта на 12-те тийнейджъри е да не правят секс в продължение на 5 месеца.

Новото предаване ще проследи живота на 6 момчета и 6 момичета на възраст между 15 и 17 години. Те трябва да се въздържат от плътски удоволствия по примера на известни холивудски актриси като Джесика Симпсън и Кейти Холмс, които не искат да правят секс преди да се омъжат.

Най-младата от участничките, Уесли, е изгубила девствеността си едва на 12 години, което определено се разминава с представите на Кейти Холмс, например, за нещата от живота.

„Обещах пред Бог, баща ми и бъдещия си съпруг, че ще запазя девствеността си докато се омъжа. Винаги съм знаела, че така искам да стане“, споделя Джесика Симпсън, която преди година се омъжи за певеца Ник Лаши, с когото имаха тригодишна връзка.

Кейти Холмс, годеница на Том Круз, също смята да чака до сватбения си ден с обяснението, че е „много, много, много скучна. Ако ви трябва мръсница, потърсете на друго място“.

Само трима от 12-те участници са девствени, сред които и 16-годишната Муниша - индийка, която иска „да срещне правилния човек“.

Представител на ВВС обяснява, че предаването няма да е като Биг Брадър, чиито шести сезон тече в момента на Острова, а по-скоро документален сериал, който обхваща пет-месечен период от живота на младежите.

Предаването на ВВС се казва „ Без секс, моля, ние сме тийнейджъри“, започва следващия месец. По време на престоя си в Къщата те ще усвояват „старомодния“ начин за ходене по срещи на техните баби и дядовци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase