Над 1 000 желаещи вече са се записали за участие във втория сезон на риалити шоуто Big Brother, съобщи за Dnes.bg Галина Джорева, PR на Нова телевизия.

Кампанията по набирането на участници тече едва от 00.00 часа в сряда и ще продължи още един месец.

Втората част на първото риалити шоу в България започва на 19 септември.

За записване е необходимо да изпратите sms с текст BB на кратък номер 1737. Цената на един sms е 2 лв. без ДДС. В отговор ще получите личен код за регистриране в играта.

След получаването му отивате на онлайн адрес www.bigbrother.bg , попълвате данните си и след това чакате да се свържат с вас, за да разберете дали сте одобрен за кастинга.

Част от формата за участие включва въпроси, като например какво мислите за турците, политическите партии и българите, които мразят роми и турци. Има и изискване да опишете еротичните си фантазии

Както и в първия Big Brother, където първоначално влязоха 14 участници, във второто издание също ще участват толкова – 7 жени и 7 мъже. Водещ отново ще е Ники Кънчев.

Те ще живеят затворени в къщата на BigBrother 3 месеца, като всяка седмица публиката изгонва един от съквартирантите. Останалият накрая победител отново печели 200 000 лева в брой.

Изпълнителен продуцент на шоуто, както и на първия Big Brother, е „Сиа адвъртайзинг“, а Нова телевизия е продуцент.

Включете се във форум за Биг Брадър

Всичко за шоуто


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase