Общ преглед

Це Чун е една от жените, които искат да направят купуването на изкуство по-лесно. Нейната компания Uprise Art е онлайн галерия, в която може да бъде намерено творчество на развиващи се съвременни артисти, което пък може да бъде препоръчано на ценителите на изкуството от личен съветник, който да направи празната им стена жива.

Чун смята, че не съществува нещо като "твърде много изкуство върху една стена". Нейното най-ново таванско помещение в Бруклин, един от най-известните квартали в Ню Йорк, което е проектирано от стартъпа за домашен интериор - Homepolish, е доказателство за това.

Едно от основните неща, които тя иска, е да накара хората да възприемат, че независимо от това какъв вид изкуство решат да сложат в своя дом, трябва да знаят, че то не е завинаги. Тя насърчава хората да сменят постоянно местата на своите картини или скулптури, за да бъде един дом наистина жив.

"Моята роля за дизайна на дома е да накарам хората да купят тези творби, които ще обичат", казва собственичката на галерията пред Business Insider.

В галерията може да видите как изглежда най-новото й постижение и да видите една от представите на Homepolish за подредбата на вашия дом.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase