Снимка: Dnes.bg

Лятото вече е към своя край, а заедно с него идва и края на отпуските и сезонът на ремонтите. Е, последното има и своя хубава страна – чукането и тракането от всички посоки ще престане и ще бъде заменено със страхотните награди, които Dnes.bg и нашите партньори от HomeMax и Magniflex, ще ви раздадем след края на Месецът на ремонтите.

Преди повече от 2 месеца ви призовахме да не проспивате лятото на шезлонга (разбира се, без почивка и море не може :), а да хванете в едната ръка четката, в другата - маламашката, и да започнете преобразяването на дома, за който цяла година умувате. И разбира се, да ни изпращате много снимки, за да спечелите нашите награди.

Е, днес е време да обявим и победителите в играта, които събраха най-много харесвания на своите снимки. Както се казва – на печелившите честито! А те са както следва:

I-ва награда: Ваучер на стойност 600 лв. за пазаруване по избор от верига магазини HomeMax печели Розалия Вичева.

II-ра награда: 1 матрак серия Primo Memory с размер по избор, предоставен от Magniflex печели    
Blagovest Blagoev.

III-та награда: Висококачествен килим от верига магазини HomeMax печели Илина Илиева.

IV-та награда: Пъстроцветен килим от от верига магазини HomeMax печели Емилия Благоева.

V-та награда: 1 брой възглавница Relano Bamboo и ваучер за намаление при покупка на матрак от Premium Collection, предоставен от Magniflex, печели Любомира Манолова.

VI-та награда: 1 брой възглавница Relano Bamboo и ваучер за намаление при покупка на матрак от Premium Collection, предоставен от Magniflex, печели Ралица Острева.

VII-ма награда: Ваучер за покупка на сейф за бижута и скъпоценни вещи, предоставен от IntesA, официален представител на Ablоy за България, печели Иво Пасев.

VIII-ма награда: Ваучер за намаление при покупка на матрак от Premium Collection, предоставен от Magniflex, печели Ирина Ивова.

IX-та награда: Ваучер за намаление при покупка на матрак от Premium Collection, предоставен от Magniflex, печели Георги Арнаудов.

X-та награда: Ваучер за намаление при покупка на матрак от Premium Collection, предоставен от Magniflex, печели Илияна Рашева.

Всеки, който печели награда, по обявения регламент ще бъде уведомен по е-mail на адреса, който са оставили в регистрационната форма при регистриране за участие в играта. В случай, че не може да бъде установен контакт с някой от победителите в играта на Dnes.bg в рамките на 5 работни дни след официалното им обявяване на сайта, или те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, наградата ще бъде предоставена на следващия в класацията с най-много гласове.

Победителите ще получат наградите си от следните места:

- Шоурум на Матракс - София, бул. България 111, Ембаси Суитс, сгр. А, офис 2. Тел: 0700 11 117, office@matrax.bg, www.magniflex.bg.
- Магазин HomeMax в съответния град или от най-близкото населено място. www.home-max.bg
- Централен офис на IntesA – София, ул. „Кукуш“ №1, тел.0889/311-807 – Наталия Николова, nnikolova@intesa.bg, www.intesa.bg

За съжаление, има и участници, които са дисквалифицирани, поради неспазване на точка 10 от правилата и условията на фотоконкурса.

И за финал - на победителите честито, а на останалите – приберете четките и боята за следващото лято, когато Dnes.bg ще ви приготви още по-големи изненади в Месец на ремонтите.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe