The Speakeasies’ Swing Band ще бъдат специални гости. Снимка: The Smugglers Collective

Последното за 2013 година издание на Smugglers Swing Club обещава да се превърне в интерсно и вълнуващо събитие.

На 14 декември The Smugglers Collective организират коледен суинг бал в клуб Mixtape 5, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката. За целта клубът ще бъде преобразен като бар от времето на Сухия режим.

Специален гост ще бъде едно от най-актуалните имена на съвременната Swing сцена в Европа - The Speakeasies’ Swing Band. През последните няколко години групата от съседна Гърция набира популярност и благодарение на уникалния си стил и завладяващото излъчване на певицата Катерина (Caterina). Те са познати и на българската публика, след като през 2012 година бяха сред хедлайнерите на джаз фестивала в Банско.

Музикалната селекция на DJ-те от The Smugglers Collective отново ще отразява основната тема в събитията от поредицата Smugglers Swing Club - противопоставянето на две коренно различни епохи, на винтидж песните и модерните бийтове, на големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки и клубовете за електронна музика. Посетителите ще могат да се разкършат под звуците на най-доброто от старата школа, както и на актуални Swing, Rock’n’Roll и Electro Swing хитове.

Началният час на събитието е обявен за 21:00 часа, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00.

Гостите на суинг клуба ще могат да увековечат парти атмосферата в тематичния photo corner. За господата за пръв път ще има и истински ваксаджия, който ще накара обувките на танцуващите да заблестят.

Билети за коледния суинг бал се продават на цени от 15 лева, а в деня на събитието и на място ще струват 18 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase