Снимка: Колибри

Енциклопедията, която пробужда любознателността на децата излиза у нас. В нея може да открием цветовете, думите, формите и числата и то представени напълно разбираемо за малките читатели с ясни картинки и смешни броилки.

Тази поредица албуми с чудесни рисунки и забавни обяснения ще ви обвърже със Света на знанието силно и необратимо. Щедро илюстрирани, поучителни и богати на гатанки и игри, енциклопедиите Larousse съблазняват с любопитни факти и научни истини, поднесени хитроумно и достъпно. Ще преоткриете Земята и Човешкото тяло.

Ще узнаете кой е Народът на Слънцето и защо съвременността се вълнува от древните цивилизации. И още: кой е най-големият поспаланко сред животните, с какво са невероятни Невероятните динозаври, къде се намира най-големият язовир в света, какво е общото между гребното колело и вездесъщия Леонардо да Винчи... Албумите Larousse са вълшебство – с тях ще трупате знания, докато се развличате. С красиви твърди корици и талантливо разпределено пространство за текст и изображения – те са радост както за ума, така и за окото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase