"Съдбата не обича да чете. Тя обича да пише. Върху нас. Обича да ни дава свои имена. Табелки. На вратовете ни. Етикети. С цена.

Ставреви – сезонно намаление. Жекови – ликвидация. Атанасови – аутлет. Касабови – нова колекция.

И си носим баркода. Вързани с конче за него. На щендера. На витрината. На стелажа.

Но всички на едно и също място – в общия ни стъклен дом.

Пазарувайте! Сезонът на разпродажбите!"

Това е откъс от книгата по сериала "Стъклен дом", която излиза в навечерието на старта на втория му сезон. Автор е Ваня Щерева и романът ще бъде едно от най-хитовите заглавия в България през тази година.

За да отпразнуват излизането му, най-популярните актьори от филма и авторката ще се срещнат с фенове и ще раздават автографи. Това ще се случи в неделя (26 септември) между 13 и 14 часа на пет различни места.

11: 00 до 13:00 ч. в Тhe Мall (Carrefour) с Ваня Щерева, от 13:00 до 14:00 ч. в четири столични книжарници - "Хеликон" на бул. "Патриарх Евтимий" 68 - с Явор Бахаров и Луиза Григорова, "Пингвините" в подлеза на Софийския университет - с Яна Маринова и Радина Кърджилова, както и в книжарници "Сиела" в City Center Sofia на бул. "Арсеналски" 2 - с Елена Петрова и Бойко Кръстанов и в Маll of Sofia на бул. "Ал. Стамболийски" 101 - с Ваня Щерева, Краси Ранков и Стефка Янорова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase