Над 200 стръка цветя и стотици прегръдки раздаде кандидатът за кмет на Пловдив от ДПС Петя Раева. Тя и още над 20 съмишленици се включиха в инициативата „Да прегърнем Пловдив”.

„Искаме да подарим по едно цвете на всички минаващи оттук пловдивчани, да им се усмихнем и да ги прегърнем, защото Пловдив е символът на толерантността”, заяви кандидатът за кмет Петя Раева.

Красивата дама, която до момента водеше най-позитивната предизборна кампания, доказа, че идеята за толерантност между различните етноси не е само на думи, и с проявата даде урок по толерантност на всички политици.

„Нека да направим Пловдив най-добрия град за живеене” и „Нека днес бъде ден, в който всички пловдивчани бъдат усмихнати, защото усмивката няма етнос”, бяха част от посланията, които отправи Петя Раева при срещата си с хората.

През целия предизборен месец тя неуморно обикаляше не само районите с етническо население, но и различни сдружения на хора в неравностойно положение. На „Съюза на глухите" и на „Сдружението за борба с рака на гърдата и шийката на матката" Раева предостави компютърни системи, закупени с лични средства.

В Столипиново пък беше организирана трудова борса с много частни фирми, по време на която много хора си намериха работа.

Петя Раева заяви, че е заложила на позитивна кампания. Тя се явява на изборите с бюлетина №7.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase