"Ако искате сигурност за вашите семейства, работа, здравеопазване и толерантност, подкрепете ни с бюлетина №7 на изборите на 23 октомври. Да покажем, че можем да управляваме Пловдив, защото сме разумни и толерантни".

С това послание кандидатът за кмет на Пловдив от ДПС и народен представител Петя Раева се обърна към над 10 хиляди души, които се събраха във вторник вечерта на грандиозен митинг-концерт на площад "Стария пазар" в квартал Столипиново.

На него хората скандираха: "Искаме мир" и "Победа за ДПС".

Раева поздрави хората, че са отвърнали с мир на агресията след събитията в Катуница и вълната от протести, на които са се чули расистки скандирания.

На митинга Петя Раева призова жителите на „Столипиново” да не продават гласа.

"Не разрешавайте да идват партии тук и да ви купуват гласа за едно кебапче. Ние едно кебапче ли струваме", попита Петя Раева.

Кандидатът за кмет от ДПС призова хората от квартала да дадат своя вот за Движението за права и свободи, за да покажат, че може да управляват Пловдив.

"Имате специални поздрави от Ахмед Доган. Той каза, че ако стигнем до балотаж, ще дойде с хеликоптер в Пловдив. Всичко зависи от нас, когато отидем до урните. Имаме най-добрата листа, а от вас и вашите братя, които живеят в квартала, зависи да имаме представители в Общинския съвет", обяви Раева.

В разговори с хората от квартала кандидатът за кмет от ДПС припомни програмата си за управление на Пловдив, чиито основни акценти са работа, грижа, образование и мъдрост.

След нейното слово в небето над Столипиново полетяха десетки балони с българското знаме.

"Ако четирите квартала с етническо население се обединим и гласуваме с бюлетина №7, можем да бъдем по-силни дори от Кърджали. Ние можем да победим. И тогава "Столипиново" ще стане като Холивуд. Всичко ще бъде ново и чисто. Затова ставайте в 8 часа на 23 октомври и гласувайте с бюлетина №7", призова Гюрсел Алиев.

Митингът завърши с грандиозен концерт на фолкидолите Тони Стораро и Цветелина Янева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase