Близо 300 последователи на диетата за здравословно отслабване на депутата от ДПС и кандидат за кмет на Пловдив Петя Раева се наредиха на дълга опашка, за да получат лично от нея автографи за книгата й "Радостта от храненето".

Елегантната дама направи премиерата на книгата си в пловдивски МОЛ, а за доброто настроение на присъстващите се погрижи изпълнителката на "Цвят Лилав" – Ирина Флорин.

Почитателите на Петя получиха отговор на въпроса: "Какво е полезно да похапваме, за да бъдем винаги в добра форма".

Не само дами, но и представители на силния пол се наредиха за автограф и признаха, че следват правилата на Раева.

"Почитателка съм на Петя, защото тя е винаги усмихната и искрена. Гледах я на телевизионни дебати, харесах много начина й на говорене, който се отличава от останалите кандидати за кметове. Тя назовава нещата с истинските им имена.

Умее да се бори, дори когато срещне спънки, което е важно за един политик, за да защитава тезите си", сподели Атанаска Адамова от Пловдив, която лично бе дошла да поздрави Петя Раева и да й пожелае успях като кандидат за кмет на Пловдив от ДПС.

"Петя, ти ще бъдеш хит на изборите", обяви Ирина Флорин.

"Важното е да гласуваме за Пловдив, за да има най-добрия кмет и да се превърне в най-добрия град за живеене", призова Петя Раева.

Тя не скри тайните си за постигане на желаната фигура. "Това, което правя, не го наричам диета. Това е начин на хранене. След като си съставих и започнах да следвам тази система, вече не изпитвам стрес, че съм на диета и не трябва да ям и да слабея, защото съм постоянно гладна. Напротив. Възприех, че човек може да яде абсолютно всичко, но по определен начин и при правилна комбинация на храните. И най-вече с удоволствие и с добра компания. Основният принцип, залегнал в моята система, е разделното хранене. Така свалих 30 кг и пазя теглото си вече 2 години", обясни Петя Раева.

Да поиска автограф от нея, бе дошла и млада жена, която по метода на Петя e свалила 7 килограма и продължава да се храни по правилата на "Радостта от храненето".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase