Снимка: архив, Reuters

Първият филм от сагата "Бързи и яростни" излезе през 2001 г. и досега сюжетът се е променил драстично. 18 години по-късно и осем филма, поредицата премина през множество състезания с коли, ограбване на банки и стигна до преследване и бой със Скалата и Джейсън Стейтъм.

За съжаление, докато се снимаше седмият филм от сагата, актьорът Пол Уокър губи живота си в автомобилна катастрофа. След това феновете се чудеха дали снимките ще продължат, или екипът ще се откаже заради загубата. Все пак седми и осми филм имаше като беше почетен актьорът след финалните надписи на „Furious 7“.

И въпреки че повечето неща около филмите са известни на феновете, има и такива, които остават скрити. В чест на 18-ата годишнина на сагата, ви споделяме някои факти, които може би не знаете.

Мишел Родригез и Джордана Брустър не са имали книжки

Джордана Брустър призна, че е трябвало да се научи как да кара в Ню Йорк, където е живеела по време на снимането на "Бързи и яростни". Тя сподели, че е било задължително да си вземе изпита по кормуване от първия път или е имало опасност да бъде уволнена от проекта.

Мишел Родригез също е била без книжка, когато са я избрали да играе Лети. Тя споделя, че заради филма са ѝ били наложени глоби за превишаване на скоростта.

"Трябваше да се науча да карам бързо, а това не се хареса много на властите. След отнемането на 11 точки, реших да си взема не толкова мощна кола, с която да не си създавам неприятности", призна актрисата.

Вижте още непознати факти около "Бързи и яростни" в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase