Снимка: архив, Булфото

Явор Бахаров играе руски гангстер редом до звезда от "Бягство от затвора". Българският актьор влиза в образата на престъпник, който се опитва да продаде оръжие за масово поразяване на бивш служител на ЦРУ в "All the Devil's Man".

Режисираният от Матю Хоуп трилър е заснет в периода март-май в Брюксел и Лондон, а Бахаров притихва под феса на терориста Олег. Героят му има общи сцени с Елиът Коуън ("Демоните на Да Винчи") и синът на Мел Гибсън Майло, съобщава "Монитор".

Това е първият по-сериозен ангажимент, който младия Бахаров получава от агентите си в британската столица Morwenna Preston Management. В края на миналата година , непосредствено след излизането си от "ВИП Брадър", той бе поканен на кастинг за ролята на румънски философ в "Геният".

В поредицата на National Geographic, проследяваща живота на Айнщайн, се класира брат му Захари като руски военен, който изтезава астрономи по време разпит.

"All the Devil's Man" маркира първата главна роля в киното за Майло Гибсън, който вече записа участие в номинирания за "Оскар" - "Отмъщение по съвест".

Персонажът му е Джак - травмиран от войната бивш морски тюлен, чиято мисия е да залови Макнайт (Коуън) - агент на разузнаването, преминал на страната на лошите. Кацайки в Лондон Джак се интегрира в екип с още двама изпечени ловци на глави, в кожата на единия от които скача Уилям Фичнър.

Фичнър е познат у нас като безскрупулното ченге Алекс Махоун от сериала "Бягство от затвора". През 2013 г актьорът бе в София за снимките на излъчвания по AXN "Престъпления без граници" и на терен около ЦУМ си партнира с Велислав Павлов.

Работата по "All the Devil's Man" е на етап постпродукция, а премиерната дата за филма все още не е обявена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase