Снимка: IMDB

Сватбите са като залезите. Романтика за момента. Обяснява ни режисьорът Шери Фолксън в „Булка за стръв“. Историята е за трудното вснекидневие, което водят холивудските знаменитости, не можещи да се оженят на спокойствие.

За да избяга от напористите папараци, холивудска звезда (Алис Ийв) се озовава в  олющен шотландски остров с намерението да се омъже тайно за своя избраник – писател (Дейвид Тенант).

Островите, обаче носят своята тайнственост, история и вятърът лесно се обръща в друга посока. Писателят се запознава с последната останала неомъжена местна (Кели Макдоналд), пишеща описание на острова и се прави, че ще се омъжи за нея, за да подлъжат най-върлия папарак, гонещ звездите дори и до този затънтен район. Но планът се усложнява.

Фолксън ни разказва любовна история, придружена от комични ситуации, породени от навиците на местното население, размисли по изгубените моменти и красиви морски пейзажи. Тези малко на брой неща се оказват достатъчни, за да успеят персонажите да преоткрият истински ценните неща, които не ги пише в книгите, още по-малко в класациите на модните списания.

Гледайте „Булка за стръв“ на 22 ноември от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase