Общ преглед

 

Има нещо твърде любопитно във вампирите. От една страна, те гризват с идеята да те превърнат в прокълнат, а от друга, ти правят примамливо предложение за вечен живот.

От известно време в киното стана доста модерно да се разказват сюжети за почти невъзможната любов между тези същества и обикновените хора.

Сагата „Здрач” разкри привлекателността на студенокръвните герои, дебнещи нощем, а шведската арт интерпретация на тази тема „Покани ме да вляза” (Let the right one in) сервира чашата с кръв директно на масата с децата.

Още една любовна история между човешко същество и легендарния мрачен герой се появи на екрана. Този път историята е за вампирите, които от доста време не се захранват с човешко, тъй като японски учени са им създали синтетична кръв. Става въпрос за сериала по книгата на Шарлейн Харис.

„Истинска кръв” се появи на малкия екран преди около четири години. Историята ни вмъкна в измисленото американско градче Бон Темпс, където спокойно или поне привидно мирно заживяват вампири и хора.

Главните роли са поверени на Ана Пакуин, която изгря във филма „Пианото” още като невръстно момиче, и британецът Стив Мойер, който се въплъщава в ролята на влюбен близо 200-годишен вампир.

Още по темата

Другото доста предизвикателно качество в „Истинска кръв” е и щедростта на създателите му, които не се свенят да предложат красива гола плът и смели секс сцени.

Сериалът вече си извоюва престижни награди като „Златен глобус” и „ЕМИ”.

Усложнените сюжетни линии и нарастването на броя на свръхестествените създания доказва, че шоуто може да живее още доста дълго време на екрана. Така голямата премиера на четвърти сезон на „Истинска кръв” се състоя във Варшава миналата седмица.

Един от големите гости на събитието бе актьорът Джо Манганиело, който се появи в трети сезон в ролята на върколака Алсид.

Какво може да очакваме от новия сезон и как звездата от сериала се е подготвял да се превърне във върколак, ще научите съвсем скоро от самия него.

Ще добавим още само едно: Джо Манганиело, освен че поръмжа свирепо преди прожекцията, обеща и върколашки секс в новите серии на „Истинска кръв”.

У нас те тръгват официално от 7 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase