Снимка: Reuters

Мъжете са свикнали да "командват" в леглото. Те си казват какво искат, изискват, насочват или в най-лошия случай направо действат. Това до известна степен ги прави егоисти, когато е се интересуват какво желае тяхната половинка. А ако и тя е свикнала да премълчава, до имаме всички предпоставки за един незадоволителен дори болезнен секс. Колко от следните моменти сте преживяли/преживявате и сега?

1. Когато той минава директно към действие без вие да сте готова за проникването. Изживяването е направо болезнено за жената, тъй като тя няма никаква лубрикация там долу. Господа, трябват ви точно няколко минути, за да възбудите партньорката си. И да, трябва да си поиграете малко с вагината ѝ, иначе не става.

2. И никога не ви пита какво искате... Или си мисли, че знае всичко или не му пука как се чувствате и дали ви е добре. И в двата случая положението не е добре.

3. Когато ви хвърля убийствен поглед, когато го попитате за презерватив. Все едно ви прави услуга, а истината е, че все някой трябва да мисли с горната си глава.

4. Когато все пак започва изтъркания разговор как презервативите убиват желанието и чувствителността, настоявайки да направите изключение за него. Не се връзвайте. Обяснете му, че болестите предавани по полов път и нежеланата бременност също „не се усещат добре“.

5. И за капак той продължава да ви моли да опитате „за 1-2 секунди“ без. Или в съвременен вариант : „Само да топна връхчето!“

6. Когато започва да мърмори, че още не можете да свършите. Все едни това е ваш проблем, а не олицетворение на неговата липса на умения.

Вижте останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase