Снимка: Facebook

Невинаги пластичните операции водят до нещо хубаво. Доказателството е очевидно, покрай взаимоотношенията надвама млади мъже, опитали се да приличат  - единият на Ким Кардашян, а другият – на сестра й Кайли Дженър.

Въпреки корекциите, които им стрували куп пари, двамата така и не станали успешни копия на тв знаменитостите. Затова пък младежите се изправиха един срещу друг и си отправиха куп нападки и обвинения в социалните мрежи, съобщава Daily Mail.

Единият е 25-годишният Джордан Парк от Бирмиган. Той си е направил няколко операции – увеличил си е устните и си е инжектирал ботокс.

Подобни корекции си е направил и 22-годишният Джеймс Холт от Бери, Голям Манчестър, който похарчил повече от 10 хиляди британски лири (около $13 хиляди) за увеличаване и изменения формата на устните.

Конфликтът между тях се разпалил, след като Холт публикувал на страницата си в социалната мрежа статия за себе си и написал информация и за другия, според която определя историята на Джордан за незначителна.

В отговор Парк написал няколко съобщения, в които обвинява другия в ненавист и ненужно желание за слава по медиите.

„Това не е първата Facebook война, която сме имали.“, обяснява още Парк, а всъщност историята и съдбата на двамата е повече от сходна. Вижте ги в галерията на Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase