Снимка: *Mixtape 5*

Пространство, в което царува спокойствието, природният уют, източният цвят, вълшебният свят на сънищата и творческите работилници за преоткриване на таланти, може да посетим на 17 ноември.

Мястото е club *Mixtape 5*. Там за пети пореден път Chill Station Platform ще събере най-цветните, релаксиращи и творчески вдъхновяващи елементи от големия пъзел на бетонния град.

„Hand Made/Ръчно направен” станцията отваря врати в 14 часа.Може да се запознаем с повече от 20 артисти от BazArt.bg, създаващи изцяло на ръка своето изкуство и показващи най-доброто, на което са способни. И, понеже ключовата дума за деня е „Hand Made/Ръчно направен”, организаторите са подготвили работилници, в които посетителите свободно могат да се включат, защото у всеки човек спи не един неразкрит талант, който чака да бъде деликатно събуден.

Предвидена е специална зона, в която голям екран се превръща в прозорец към природата и спокойствието - над 200 вълшебни снимки, от някои от най-добрите фотографи-пейзажисти в България, ще свържат човек и природа.

Малката зала на Mixtape 5* ще побере форум с лекции в нестандартна обстановка, където влизаш бос, за да се пренесеш по-лесно и естествено в атмосферата на сънищата.

Веднага след лекциите, отново в B-Side, започва играта Дарплей, която развива социална и езикова компетентност, отключва усъвършенстването на толерантността и спомага за приемането на различни гледни точки. Този комуникативен метод, изграден във вид на игра развива мисленето, позволява на участващите да се учат един от друг, да обменят опит и идеи и да си помагат взаимно за разрешаването на конфликти.

В програмата е предвиден и кът за най-малките посетители. Специални аниматори ще се погрижат за децата и тяхното незабравимо изживяване в детската станция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase