Снимка: БГНЕС

Ваня Григорова подчерта, че в следващото НС ще накарат ПП-ДБ да отговарят за действията си и да взимат решения в интерес на хората.

"Солидарна България" иска връщането на необлагаемия минимум в размер на 900 лв. и диференцирано ДДС за стоки от първа необходимост. Посланието направи Григорова, водач на листите на „Солидарна България“ в 25 МИР София и водач на листата и за евровота на 9 юни в първото събитие на коалицията, с което бе дадено началото на предизборната кампания.

Тя открои девет основни приоритета на "Солидарна България", които са: работа, заплата, сигурност, мерки за предотвратяване на демографския колапс, стоп на източването на здравни и осигурителни фондове, защита на потребителите, запазване на българската енергетика, икономика с висока добавена стойност, за мира, за общочовешките ценности и без цензура, прикрита като борба с фалшиви новини.

Подходът на мачкане на по-слабите и на преклонение пред по-силните ще бъде прекратен в момента, в който ние влезем в Народното събрание, заяви Григорова. Тя се обяви “за” запазване на Мини Марица Изток, Български пощи и БДЖ.

Само ние сме алтернативата, която може да спре модела Борисов, подчерта Мая Манолова. Тя увери, че няма да се събира с ГЕРБ и ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase