Снимка: БГНЕС

От пост в социалните мрежи стана ясно, че и Ваня Григорова ще участва в предстоящите избори за парламентарния вот. Тя е амбицирана от резултата, който получи на кметските избори. Григорова все още не е уточнила с кого ще участва на изборите.

"Настъпил е преломният момент, в който работещите българи трябва да защитят правата и интересите си. Да спрат да са пасивни наблюдатели и само да понасят последствията от управленски решения в техен ущърб, без самите те да поемат в ръцете си собствената си съдба. Именно затова взех решение да вляза в битката за предсрочните парламентарни избори”.

Изминалите кметски избори са дали увереност на Григорова. Тя смята, че целите, които са е била набелязала за София, могат да се случат и на национално ниво.

За нея допълнителна мотивация е и обратната връзка, която е получила от хората, които са я подкрепили

“Евтаназираха парламентаризма, разпарчетосаха дори Конституцията заради конюнктурни интереси и сглобки. В тази вакханалия се чуват всякакви гласове, само не и гласът на истинското конституционно мнозинство – работещите хора, които на всичкото отгоре плащат сметката. Ново възпроизвеждане на сглобката отново ще ги остави на последно място в приоритетите на управляващите”.

“В кампанията за местните избори усетих силата на хората, а за няколко месеца в Столичния общински съвет се оказа, че гласът им може да бъде чут. Протягам ръка на работещите и на техните представители - нека пренесем тази сила заедно в цялата страна! С надежда за една Солидарна България, в която има нужда от всеки и никой не е изхвърлен зад борда! Борбата за социална справедливост не е спринт, а маратон. Това е, което правя и ще продължа да правя, независимо в каква позиция се намирам", написа Григорова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase