"Продължаваме промяната" ще се яви на вота на 2 октомври с амбицията отново да спечели изборите. Каква ще е печелившата формула?

"Съвсем основателно смятаме, че ще бъдем първа политическа сила. Ние сме заедно с нашите съмишленици от демократичната общност. От едната страна на барикадата сме срещу статуквото и срещу начина, по който до този момент се управляваше страната", каза Мирослава Петрова от "Продължаваме промяната".

По думите ѝ коалиция с "Демократична България" е лидерско решение.

Още по темата
"В "Продължаваме промяната" решенията се взимат така, че те да бъдат в полза на обществото. Има възможни и невъзможни неща, невъзможното е да сме от едната страна на барикадата със статуквото и никога няма да го допуснем. Коалиция с ГЕРБ, и то с това лидерство, което е повече от скандално години наред - не може да си представим. Същото се отнася и за други фалшиви герои. В нашето общество стана ясно коя е светлата и коя е тъмната страна", допълни Петрова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя е категорична, че най-важното е хората да излязат и да гласуват.

"Това е по-важно от всичко друго, защото високата активност на избори ще гарантира на обществото ни откъсване от досегашния модел на управление. В нашето общество, освен гражданската активност, която е плът и кръв на съвременните демократични процеси, изключително важно е какво се случва в медиите. Няма объркване в обществото, все по-ясно чертаем границите", коментира Мирослава Петрова.

Тя смята, че статуквото ще бъде изненадано от това, което ще се случи на предстоящите избори.

"Ние нямаме обтегнати отношения със служебния кабинет, по-скоро той за изключително кратко време направи всичко възможно, за да обтегне отношенията си с обществото", добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase