Снимка: ББЦ

„България без цензура“ ще открие предизборната си кампания на 5 септември на площада в Стара Загора, а закриването й ще е на 3 октомври във Варна. 

Нешка Робева пък ще участва в кампанията с 12 свои спектакъла, съобщи лидерът на партията Николай Бареков.

Той декларира, че ако ББЦ не получи мандат за съставяне на правителство, той няма да участва в изпълнителната власт.

ББЦ вече е готова и с листите си с кандидати за депутати.

Листата в Благоевград се води от зам.-председателя на партията Светлин Танчев, в Бургас начело е Стефан Кенов, във Варна - Николай Бареков, във Велико Търново - Илия Димитров, във Видин - Десислава Тодорова, във Враца - Явор Хайтов, в Габрово - Никола Митев, в Добрич – Виктор Лучиянов, в Кърджали - Рада Каджабашева, в Кюстендил - Петър Петров, в Ловеч - Калина Крумова, в Монтана - Чавдар Пейчев, в Пазарджик - Христо Тодоров, в Перник - Димитър Колев, в Плевен - бившият депутат Румен Йончев, в Пловдив-град - Николай Бареков, в Пловдив-област - Мартин Иванов, в Разград - Димитър Аврамов, в Русе - Георги Недев, в Силистра - Иво Велчевски, в Сливен -
Георги Балабанов, в Смолян - Стилиян Аврамов.

Листата в 23-ти МИР-София се води от Любен Дилов-син, лидер на Гергьовден, коалиционен партньор на ББЦ, в 24-ти МИР-София - Светлин Танчев, в 25-и МИР-София - зам.-председателят на ББЦ Росен Петров, а в София-област - Красимира Ковачка.

Начело на старозагорската листа е Кънчо Филипов. Листата в Търговище се води от Чавдар Пейчев, в Хасково - от Борислав Иглев, в Шумен - от доц. Христо Бозов, а в Ямбол - от Петър Личев.

Бареков посочи, че в листите нямало нито едно продадено място и всички водачи били местните лидери на партиите в коалицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase