Архив: Булфото

Кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев ще се срещне с граждани в столицата утре, 16 октомври.

В 10:00 часа той ще се срещне със запасните офицери в "Красна поляна" в читалище "Св. Св. Кирил и Методий". В 11:00 часа, в Северния парк, от към входа на метростанция Бели Дунав, той ще вземе участие в празник, с участието на Берковската духова музика и танцов ансамбъл от квартал „Надежда“.

Заедно с ген. Румен Радев на събитията ще присъстват председателят на ГС на БСП-София Калоян Паргов, народни представители от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, общински съветници, членове на ИБ на БСП-София, председателите на районните съвети, младежи и членове на градската партийна организация.

Кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова ще продължи посещението си в област Бургас. В 10:30 часа в града, тя ще се срещне с членове на Движението на жените социалистки в залата на х-л „Бургас”.

В 12:30 часа в гр. Поморие ще се проведе среща с обществеността в читалището. В 14.30 часа в Камено Йотова ще се срещне с обществеността в залата на Гражданска защита.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase