Снимка: Istock

През новата седмица ще търсим истината в любовта. Очаква ни пълнолуние в знака на зодия Стрелец и то ще изисква прозрачност във всички взаимоотношения. Ако не чувстваме, че сме морално съгласувани с нашите партньори, може да има проблем. Хубавото е, че любовта ще ни мотивира да говорим, благодарение на Венера, която преминава в Близнаци.

Повече за вашата зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен 

Да бъдеш верен на себе си, на своите идеали и убеждения е от първостепенно значение за вас, Овни. Благодарение на пълнолунието тази седмица във вашия 9-и дом, можете лесно да изразите тези вярвания към другите, като се уверите, че привличате само това, което излъчвате във Вселената.

Това със сигурност ще се отрази благоприятно за вас в любовта, независимо какъв може да е текущият ви романтичен статус. Тъй като Венера навлиза във вашия сектор за съобщения и създава прекрасен тригон с Плутон, това определено ще ви помогне в любовния живот.

Телец 

През следващите дни Телците ще са едни от щастливците в зодиака, когато става въпрос за любов и пари. Венера и Юпитер са в прекрасна връзка във вашия знак, а след това ще преминат в знака на Близнаци. Дотогава тези две планети ще ви дадат много положителна енергия за сбъдване на мечти, задълбочаване на любовните връзки.

Близнаци 

Тази седмица ни очаква пълнолуние. То ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор, помагайки ви да удовлетворите всичките си емоционални нужди. Вашата любовна връзка може да стане по-пълноценна, по-дълбока от всякога. Ако сте необвързани, знайте че Венера влиза във вашия знак и до края на седмицата ще направи перфектен тригон с Плутон, докато Юпитер преминава в знака Близнаци. Определено сте големи късметлии!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase