Снимка Independent

Туристическата компанията за нудистки пътувания Bare Necessities обяви круиз, описано като "11-дневно приключение обратно към голия рай", пише Independent.

Луксозният лайнер ще тръгне от Маями на 3 февруари 2025 г., ще обиколи дестинации като Бахамите, Сейнт Лусия и Пуерто Рико, преди да се завърне на 14 февруари.

Макар че това само по себе си вече е "райски маршрут", на борда на круизния кораб Norwegian Pearl има и много неща, с които да се забавлявате, докато оставяте всичко на свобода. Има открита палуба, 14 ресторанта и 14 бара, голям бюфет, казино, спа център и куп възможности за нощен живот.

Но има няколко правила, които трябва да се спазват. Пътниците трябва да бъдат облечени по време на посрещането и представянето на капитана, през цялото време в основните и специалните зали за хранене и докато са на пристанището.

Пасажерите също така трябва да се наметнат преди да се настанят в каютата, на палубата на басейна и в зоната на бюфета, и не могат да бъдат голи пред други кораби в пристанището, и нещо изключително важно - забранени са всякакви публични "ласки или неподходящи докосвания".

От ужасени до неустоимо заинтригувани - по този начин се възприема този круиз.  Цените започват от 1 862 евро за каюта за двама души и достигат до  29 590 евро за апартамент за трима.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase