Снимка БГНЕС

Новините около легендата на френското кино - Ален Делон, напоследък не са никак добри. Децата му - Анушка, Антони и Ален-Фабиен, се карат помежду си чрез медиите и хвърлят обвинения един на друг.

88-годишният актьор наскоро бе поставен под попечителство, тъй като тежкото му здравословно състояние му пречи да мисли трезво и да взима самостоятелни решения.

Дъщеря му Анушка качи снимка на баща си и своето послание към нея и изведнъж светът се натъжи. Ален Делон вече е далеч от онова, което всички ние сме свикнали да виждаме. Той е остарял, но болестите и чисто житейските неволи, които го спохождат, допълнително са оставили своя отпечатък върху лицето му.

Посланието на Анушка към снимката на баща ѝ също е тъжно. Не само защото е пълно с любов, но и защото навява мисли за сбогуване. Ето какво пише тя: "В петък сутринта заснех баща ми. Снимката направих за себе си, за да имам спомен от нашите моменти. По време на закуската с него усетих безкрайна благодарност.

Това беше уникален момент на нежност в моя брутален свят. Намирам го за красив. С неговия вечно син, жив и почти биткаджийски поглед, който ми е дал невъобразима сила. Моят безсмъртен баща. Показах му снимката, а той каза, че е красива. Толкова красива, че го попитах дали може да я споделя с вас - неговата публика, която се интересува от него. Е, с негово разрешение - ето я снимката. А на вашите притеснения той отговаря: "Не се тревожете."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase