Снимка: Istock

Една от най-честите причини за раздяла е изневярата. Според някои западни изследвания, изневярата може да се наследи, също както някои зависимости. Когато започваме нова любовна връзка, за нас е важно да има лоялност в нея, да можем да изградим доверие към мъжа до себе си. Да знаем, че той не би изневерил, както някой предишен партньор.

Има един типаж мъже, които са серийни измамници в любовта. Изневярата не им е чужда и дори да имат прекрасна партньорка, прекрасна любовна връзка, рано или късно изневеряват.

Кои са признаците, че той носи изневярата в кръвта си?

1. Той вече има история на изневяра. Хората са два-три пъти по-склонни да изневеряват във връзки, ако са изневерявали на партньорите си в миналото.

2. Имат „страх“ от обвързване. Изневеряващият мъж може да се опита да поддържа стабилна любовна връзка. Но изневярата е неговият план за поддържане на лична свобода във връзката, тъй като страхът от обвързване може да не се дължи само на разочароващи връзки в миналото, а и на желание да не се губи усещането за свобода.

3. Говори зле за бившите си партньорки. Изневеряващият мъж рядко ще признае за свои грешки в минали връзки. Той е по-склонен да бъде циничен, когато става въпрос за миналите си партньорки. Непризнаването на вина е оправдание, че действията на някой друг са го накарали да се държат по този начин.

4. Той става много потаен с технологиите. Ще крие телефона си, чатовете си, може дори да поддържа скрити чатове. Когато се опитате да видите с кого комуникира, той ще заеме отбранителна позиция.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase