Снимка: iStock

Това е най-старият трик в модата - когато не можете да решите какво да облечете, избирате едно нещо, било то облекло или аксесоар, и изграждате тоалета си около него. Най-лесната основа, която може да положите, е един невероятен чифт есенни обувки.

Независимо дали носите визия, направена с ваши любими елементи от гардероба, или изпробвате нещо различно и по текущите тенденции, обувките ви ще бъдат спокойката, която да държи целия тоалет заедно. Смяната на мокасини с ботуши или сабо с пантофки напълно променя настроението и именно това е методът, който трябва да използвате тази есен.

Есента официално си показва красивата глава за 2023 година, което ни напомня, че е време да помислим за смяна на стила. Нека да започнем от най-лесното, а именно обувките.

Обувки за есента - 5 чифта, които да носите цял сезон

Пантофки
Пантофките официално се възраждат и макар повечето от нас да ги свързват с гимназията и тийнейджърските години, на пазара има няколко чифта, които са напълно подходящи за офиса и възрастни срещи. Може да изберете модели от кожа или велур, с катарама или изчистени. Пантофките ще внесат малко френска атмосфера в есенния ви гардероб, като можете да ги обувате в началото на есента, когато дъждовете все още не са толкова често явление.

Мокасини
До този момент мокасините се превърнаха в основна част от гардероба ни. Но през 2023 година има безброй възможности за избор, за да сте сигурни, че имате перфектния чифт за стила ви. За да бъдете малко по-разнообразни, изберете по-обемен модел. Ако вашият стил е по-класически, плоските мокасини, вдъхновени от мъжкото облекло, са идеални за вас. Изберете чифт в забавен цвят или модел, за да добавите изпъкналост към всичко, с което комбинирате обувките.

Цялата статия можете да  прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase