БГНЕС

Едно от любимите събития в модния календар за всяка година се завръща след четиригодишна пауза!

Дефилето на Victoria's Secret отново ще радва зрителите, след като бе прекратено през 2019 година. Новината бе потвърдена от финансовия отговорник на компанията Тимъти Джонсън, който я сподели по време на събрание, обобщаващо печалбите на марката за изминалата година. По думите му, шоуто ще има съвсем нова версия и дори ще бъде излъчено още тази година.
 
Говорител на Victoria's Secret сподели пред медиите, че компанията е отдадена на мисията да покаже жените в естествената им красота и да не изключва нито една женска форма от дефилето си. Той допълни, че марката винаги е готова на иновации и идеи във всички аспекти от бизнеса, за да продължи да поставя клиентите си на първо място.

Историческо: София Жирау е първият модел на Victoria's Secret със синдром на Даун

 

 

Victoria's Secret окачва ангелските крила и започва нова ера

 

 

Затъването на Victoria's Secret продължава

„Както сме казвали по-рано, нашата нова проекция на марката и мисията ще продължат да бъдат наш водещ принцип. Това ще ни отведе до нови пространства, включително възстановяването на една от най-добрите ни маркетингови и развлекателни идеи до момента, която преобръщаме с главата надолу, за да отрази кои сме днес“, каза представител на марката. Той обаче не разкри повече детайли около новото шоу, като заяви, че зрителите ще трябва да почакат края на годината, за да видят какво е подготвил екипът.

Още за дефилето на Victoria's Secret ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase