IStockphoto

През първата половина на годината Козирозите ще попаднат в нетипични за тях ситуации, когато земната логика спира да работи и вместо това ще трябва да си припомнят понятието „интуиция“. Тези Козирози, които се научат да разбират знаците, които Вселената им изпраща, имат всички шансове да направят годината си доста успешна както материално, така и духовно.

 
Семейните и партньорските отношения за повечето Козирози ще бъдат доста стабилни, конфликтите и конфронтациите от предходната година ще изчезнат, което ще направи възможно реализирането на техните дългосрочни планове.
 
Добри и обещаващи новини очакват заетите с кариера Козирози, особено най-енергичните представители на този знак. Финансите и доходите ще зарадват особено онези, които са заети в сферата на строителството и архитектурата. Освен това доходите на Козирозите, работещи в добре координиран екип, ще бъдат значително по-високи от тези на индивидуалистите в професията.

 

 

 

 

 

 

 

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (1 част)

 

 

Китайски хороскоп 2023: Какво да очаква всеки знак? (2 част)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Китайски хороскоп за декември: Какво очаква всеки знак?

За съжаление, приятелската среда ще донесе много разочарования на Козирозите, особено от приятели мъже, някои от които ще ви изненадат неприятно със своята безотговорност, а други с хитрост и манипулация.
 
Още от годишния хороскоп за Козирог и друга любопитна информация от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase