IStockphoto

Все повече хора започват да разчитат на открояващите се черти на своя зодиакален знак, за да управляват кариерата и романтичния си живот. Работното място е минно поле от формални и неформални предизвикателства: независимо дали става дума за справяне с невъзможни крайни срокове и неприятни колеги, оцеляване в дългото пътуване до офиса след години на работа от вкъщи или дори събиране на смелостта да си подадете оставката или да си поискате повишение. Всяка зодия има своите силни страни и способности на работното място, а астрологията може да ви предложи солидни съвети как да ги насочите в правилната посока.

А ето и няколко кариерни съвета, от които се нуждаете според зодията си:
 
Овен
 
Хората от тази зодия са много напористи, мотивирани и фокусирани. Те знаят как да свършат работата, която се очаква от тях. Предизвикателството е, че те могат да бъдат нетърпеливи и импулсивни и трябва да внимават да не изглеждат груби и неуважителни към тези с повече опит от тях, както и към шефовете си.
 
Мъжете от кои зодии са коварни и отмъстителни?

Пет зодии, които ще срещнат своята любов до края на 2022 година

4 зодии, които са най-алчни и ненаситни

Телец
 
Телците са надеждни. Те са уравновесени, умеят да водят преговори, знаят как да се справят успешно в извънредни ситуации и др. Те също така са много артистични, имат вроден талант към музика, изкуство, красота и мода. Въпреки това, Телците могат да бъдат твърди инати и и да отказват всякаква промяна. Затова трябва да работят върху това да станат малко по-гъвкави, подвижни и широкоскроени.
 
Близнаци 
 
Близнаците са комуникаторите на зодиака. Те са много подходящи за позиции, които им позволяват да обучават, съветват, консултират или работят с различни езици. Те също така са добри търговци. Проблемът им е, че лесно се отегчават, така че трябва постоянно да бъдат предизвиквани. Те трябва да се научат, че невинаги е забавно и/или интересно в службата, но това не трябва да ги разсейва или демотивира.

Рак
 
Раците са склонни да бъдат чувствителни, грижовни и лоялни. Те се отнасят към всички свои колеги като към членове на семейството си, могат да бъдат изключително добри във всяка работа, която изисква от тях работа в екип. Проблемът е, че те също така могат да бъдат мрачни и докачливи, което може да повлияе по негативен начин на комуникацията им с колеги, шефове, съдружници и клиенти.
 
Втората част на хороскопа и още любопитни материали за астрология  ше откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase