IStockphoto

Свекървата, разбира се, не е зла вещица, но е добре да познаваме нейните характеристики, за да избегнем конфликтите, които в повечето случаи са неизбежни. В този случай астрологията дава добри съвети на снахите за най-правилните начини за поведение спрямо личността на техните свекърви.

Ето някои характеристики на свекървите според техния зодиакален знак:
 
Свекърва Овен
 
В момента, в който тя се приближи до къщата ви, ще се почувствате като войник, под зоркото око на генерала. Тя влиза в къщата ви като ураган и се държи така, сякаш не се интересува от личния ви живот. Не позволявайте това да ви заблуди - тя се интересува повече, отколкото можете да си представите. Вашите готварски умения ще бъдат една от основните мишени на нейните атаки, защото синът й „страда” заради лошото ви готвене. Тя е импулсивна и обича да е шеф във всичко, а не просто участник. Ето защо е важно да се изправите срещу нея от самото начало.
 
Свекърва Телец
 
Тази свекърва ще се гордее със съпругата на сина си, но когато най-малко очаквате, тя ще ви напомни за себе си, особено ако нещо във вас не й е харесало. Свекървите, родени в тази зодия, може да са малко материалисти, но ще бъдат идеален съветник за вашите финанси. Тази свекърва ще изисква чистота и ред. Ако искате да я спечелите с подарък, наблегнете на цената. Тя няма да се интересува толкова от красотата, колкото от стойността на самия подарък. Ако оставяте децата си при нея твърде много, има шанс те да станат разглезени и дебели.
 
Свекърва Близнаци
 
Ако й направите добро впечатление, това ще бъде като печалба от лотарията. Трудно ще я разберете, защото едно мисли, друго говори, трето прави. Но тя ще бъде идеална за детегледачка, защото има голямо чувство за отговорност, а е и забавна. Тя ще се намесва в личния живот на сина си, защото обожава клюките и тайните. Въпреки това, свекървите, родени в тази зодия, понякога застават на страната на снахата, а не на сина си в брачните кавги. Не защото не обичата сина си много, а заради чувството си за справедливост или моментното си настроение. 
 
Свекърва Рак
 
Тази свекърва не е нито рязка, нито опасна, но затова пък е в състояние да пролее крокодилски сълзи за всяка дреболия. Постоянните промени в настроението й я правят изключително дразнеща. Не се опитвайте да я лъжете, защото тя има невероятна интуиция и използвайте само изрази като перфектна, страхотна и изключителна за нейната храна, защото в противен случай тя ще ви постави в своя черен списък. Тя е прекалено чувствителна, но всичко, което прави, го прави, за да бъде по-близо до децата и семейството си.

Втората част на този хороскоп ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase