IStockphoto

Често нашите въображаеми недостатъци в очите на противоположния пол се оказват омагьосващи добродетели. Срамуваш ли се от прекалено заоблените си форми? Може би мъжете тайно „облизват устните си“, когато видят такава вълнуваща фигура. Срамуваш ли се от бръчките в ъглите на очите си? Междувременно господата са готови да продадат душите си само за вашата усмивка.

Освен това всяко несъвършенство има свой специален чар. Представителите на някои знаци на Зодиака например са твърде притеснени поради присъщата им прекомерна независимост, ексцентричен характер или кротост. Астролозите със сигурност приписват знак минус на тези качества. Но дали е така? Вижте дамите от кои зодии подлудяват мъжете и трудно може да им се устои.
 
3 място – Везни
 
Една жена Везни е в състояние да замени цял харем за най-взискателния султан. Като джин от бутилка, виртуозна красавица ще се появява всеки път пред любимия си в нов образ. Тя е очарователна, загадъчна, възхитителна и способна да опитоми всеки, остроумен събеседник, внимателен слушател. Жената Везни може да поддържа всеки разговор ден и нощ. Лекотата, с която тя върви през живота, постоянният оптимизъм и лесният нрав правят Везните любимци на всички.
 
Те лесно се сприятеляват и винаги са готови да направят комплимент, да се обадят по телефона или да надраскат очарователна бележка. Дамите, родени под този знак, се отличават с красота, както физическа, така и духовна.
 
Вроденият такт и любовта към всичко красиво е тяхната визитна картичка. Разбира се, те предпочитат да видят съответните мъже наблизо. Везните обаче са доста самокритични към себе си – образът им трябва да отговаря на високи стандарти и безмилостно се коригира, ако е необходимо.
 
Всички Везни са изключително женствени, което не може да не подлуди мъжете. Макар понякога това да им играе и лоша шега. Попадайки в трудна ситуация, те често стават напълно безпомощни и следователно често пасивно наблюдават ситуацията, чакайки помощ отвън. Определен плюс е, че жените Везни винаги са сред най-добрите любовници, все пак знакът им се управлява от самата Венера.
 
Кои зодии са на останалите две места, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase