Снимка: istock

 Продукти:

  • ½ чаша краве масло, размекнато
  • 1 чаша фъстъчено масло
  • 3 супени лъжици прясно мляко или колкото е необходимо
  • 2 чаши пудра захар
Приготвяне:
 
Поставете размекнатото краве масло на стайна температура и фъстъченото масло в купа. Разбийте с миксер. Добавете пудра захарта. Разбийте до получаване на гъста трошлива смес. След това започнете да добавяте по една-две лъжици прясно мляко до получаване на кремообразна консистенция, като след всяко добавяне разбивате с миксер, за да не разводните прекалено сместа. Глазурата е подходяща за мъфини, къпкейкове, кекс, сладкиши, печени десерти.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase