IStockphoto

През 2022 г. Козирогът ще може да превърне хобито си в печеливш бизнес, да придобие нови знания и да се научи да се отнася с по-голяма топлина към членовете на семейството и любимия човек.

Свободните Козирози ще срещнат любовта през лятото и ще могат да развиват отношенията до края на годината.
 
Ще дойде благоприятен период още в първите дни на януари, ще намерите отговори на въпроси, които ви тормозят отдавна и ще имате желание да промените живота към по-добро.
 
Козирозите ще трябва да правят нови планове, различни от тези, които са били преди. Ще имат желание да разберат живота си, да разберат миналото, да коригират грешките и да изградят щастливо бъдеще.
 
В стремежа си някои ще открият самопознание чрез творчество – рисуване, музика, текстове.
 
Плутон, второто слънце на Слънчевата система, трансформира личността на Козирога от 2008 г. Това влияние ще продължи и през 2022 г. Родените от 16 до 19 януари ще го почувстват по-силно от другите.
 
Приятни промени очакват Козирозите в партньорството и кариерата. Трябва да се научите на повече гъвкавост и приемане, така промените през 2022 г. ще бъдат по-лесни. Те ще бъдат улеснени от нови хора, които ще ви окажат подкрепа.
 
Периодите от 30 декември 2021 г. до 11 май 2022 г., както и от 29 октомври до 21 декември 2022 г., ще разширят бизнес кръга на Козирога. Това е следствие от положителното влияние на Юпитер.
 
Какво можете да направите през новата година? Сменете работата и сферата на дейност, отворете собствен бизнес, преместете се в друго място на живеене (град, държава). Запазвайки разума и спокойствието си, ще можете да успеете във всички области на живота.
 
Още от годишния хороскоп за зодия Козирог четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase