IStockphoto

За представителите на знака астролозите предсказват трансформация на живота, важни положителни промени в основните му сфери и във вътрешното състояние. 

За да направите скок напред, имате нужда от мощна вътрешна енергия. С нея Скорпионите ще могат да се справят с предизвикателствата у дома, в семейството, сред близките.
 
Мнозина ще срещнат подходящ партньор, когото искат да подкрепят и защитават. Скорпионите ще разберат важността на чувствата и ще се научат как смело да ги показват.
 
Годината започва с активни действия, основата на които е поставена в края на 2021 г. Всичко ще започне през януари, когато оста на кармичните лунни възли сменя знака и засяга първия и седмия дом на хороскопа. Именно в знака Скорпион ще настъпят слънчевите и лунните затъмнения през 2022 г.
 
Всички промени, които ще настъпят през следващите 12 месеца, ще изпратят Скорпиона в нова посока. Ще подредят по страхотен начин всички задачи в работата, но астролозите съветват да балансирате времето си и да бъдете достатъчно у дома сред най-близките си хора.
 
Тези, които все още са самотни, ще срещнат близък човек, който е готов да сподели общо бъдеще с тях. Новото запознанство ще направи този воден знак още по-чувствен.
 
Важно е да запомните, че покровителят на годината няма да толерира предателството, така че чувствените удоволствия трябва да се търсят в семейството и връзката, а не извън тях.
 
В работата и бизнеса Скорпионите няма да имат равни. Особено по време на транзита на Юпитер в знака Овен от 12 май до 29 октомври. Юпитер е символ на растеж, активно разширяване и трансформация. Не се огъвайте от натиск, слушайте чуждата гледна точка без критика или съмнение.
 
Депресията е основният враг на Скорпиона през 2022 г., така че спортът и консултациите с психолог ще станат част от живота за мнозина. Здравата преценка и спокойствието са постижими, ако се грижите за здравето си и сте в подходяща среда. 
 
Още от годишния хороскоп за зодия Скорпион ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase