БГНЕС

Неусетно преминахме средата на ноември, което означава, че от годината остават по-малко от 50 дни. Това ни кара да започваме да мислим за празничния сезон, да избираме тоалети за Коледа и Нова година, да гледаме маникюри с еленчета, елхички, снежни човеци и подаръци. Преди това обаче има още време и дотогава е добре да обърнем внимание на няколко есенни дизайна, които си заслужават.

В момента се намираме в сезона на Скорпиона, който се характеризира с повече интензивност, емоционалност и експресивност. Именно затова през тези дни се опитваме да изразим себе си по всевъзможен начин, независимо дали става въпрос за аромат, който носим, или за лака, с който украсяваме пръстите си. Усъвършенстването на маникюра е един от най-лесните начини да обновим красотата си. И докато някои от нас търсят вдъхновение от времето навън, то други предпочитат астрологията да им каже какъв дизайн да изберат.
 
Според астроложката Лиза Стардъст, Скорпионите са привлечени към по-тъмните цветове и всички в червено, тъй като сезонът им се пада между есента и зимата. „Представителите на тази зодия са доминиращи, силно емоционални и обичат да контролират. Освен това имат силен апетит за интимност“, казва тя пред InStyle. Именно заради това Стардъст свързва Скорпионите с интензивното, магическо и готическо изкуство по ноктите.
 
Въпреки че сезонът на Скорпионите е към своя край, това не означава, че не може да се възползвате от идеите за маникюр. Все пак те са подходящи за цялата есен и началото на зимата, тъй като в тях доминират малко по-тъмни цветове, съвпадащи с времето и температурите навън.
 
Ето няколко маникюра, които да изпробвате този сезон: 
 
1. Черно нощно небе
 
Създайте истинско нощно небе върху ноктите си. През зимата и есента рядко виждаме звездите заради облаците и мъглите, което ни кара да мечтаем за красивите и романтични нощи на лятото. Именно заради това сега е моментът да нарисувате красиво небе върху пръстите си, което ще ви радва всеки път, когато погледнете към ръката си.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от 🖤Μαϑια Ŋεϑʀα 🔮 (@magianegranails)

 
Още идеи ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase