IStockphoto

Каквото и да се каже – компромисът е нещо добро. Благодарение на него се сключват печеливши сделки и се предотвратяват военни конфликти. Но какво ще кажете за компромис в любовта, във връзката? Колко често правим компромиси със себе си? Когато се срещнем с друг мъж, всеки път, когато си мислим, че това е ТОЙ! И, разбира се, в повечето случаи очакванията ни не са оправдани.

Или може би трябва да преразгледате приоритетите си и да разширите кръга си за търсене?
 
Астролозите също идват на помощ, нека да видим какво искат и какво често имат момичетата от различни зодии в една връзка.
 
Овен
 
Те мечтаят за силен, темпераментен и сексуален партньор, но не само в леглото, но и в живота. Но кой може да се мери с жената Овен? Както обикновено, ще трябва да понесете всичко на силните си рамене и да се задоволите с факта, че вашият партньор поне просто не пречи да печелите пари и да запазите семейното огнище.
 
Астросъвет: Научете се да се отпуснете и да делегирате някои от наистина важните задачи на партньора си.

Телец
 
Те мечтаят за нежна, непредсказуема романтика, скъпи ресторанти и внезапни срещи в лимузина с шампанско. Но се задоволяват със стабилен доход, хладилник, пълен с храна и скъпи покупки.
 
Астросъвет: Не измъчвайте партньора си с оплаквания, че ви е скучно или ги изненадвайте с внезапни романтични пътувания. По-добре си намерете някакво екзотично хоби.
 
Близнаци
 
Те мечтаят за креативни, весели мъже, но и да бъдат спокойни. За надеждни партньори, с които заедно да реализират мечтите си. По-често те се задоволяват с телефонни обаждания и текстови съобщения няколко пъти на ден.
 
Астросъвет: Променете тактиката си, преместете фокуса си. Започнете например активно да спортувате, да ходите на фитнес. Там шансовете да срещнете партньора си ще бъдат много по-големи.
 
Рак
 
Те мечтаят да бъдат Палечка в ръцете на силни и грижовни мъже. Те търсят такива подредени партньори, но всъщност те често сами изпълняват тези функции и в крайна сметка, получават домошар, неамбициозен, но лоялен и любящ партньор. А защо не? И с него могат да бъдат щастливи.
 
Астросъвет: Отпуснете се, позволете си да бъдете безгрижни, да се събудите в дванадесет и да лежите цял ден.
 
Лъв
 
Те мечтаят за богат и най-важното – известен човек. Те искат мъжете да им правят скъпи подаръци и да ги глезят по всякакъв възможен начин. Но всичко се оказва малко по-различно. Те се влюбват в лидери, които в един момент наистина имат всички качества на бъдещи рок звезди. Но тези мъже по правило са мързеливи, твърде влюбени в себе си и напускат надпреварата рано, осъзнавайки своите и вашите амбиции.
 
Астросъвет: Струва си да решите кого наистина искате да видите до себе си. По-често тези сладки тихи глупаци, на които не обръщате внимание, стават богати и известни. Зад дискретния външен вид стоят огромни амбиции и желание да завладеят този свят. А това е точно това, от което се нуждаете!
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase