Pexels

Никой няма да ви даде гаранция че връзката ви ще стигне до брак, но все пак зодиакалните знаци могат да разкрият някои неща по темата. Факт е, че много двойки не стигат до олтара никога, а отношенията им рано или късно са белязани от раздяла, макар преди това да са изживели голяма любов. Има много фактори, които играят роля в това отношение. Един от тези фактори е звездният ви знак, както и позициите на планетите в наталната ви карта.

Ето и повече по темата:
 
Овен
 
Любовните взаимоотношения на темпераментните хора от знака Овен често не стигат до брак по една проста причина – те си тръгват сравнително лесно от връзките, винаги с идеята, че ще намерят някой по-подходящ, по-добър, по-красив, по-умен, по-качествен и т. н. човек. В крайна сметка често се случва точно обратното – те дават възможност на своята половинка да се огледа за по-добра партия от Овена.
 
Телец
 
Много Телци не са доволни от своя постоянен партньор, но си стоят в тази връзка, без да я прекъсват, просто защото не им се занимава. Те хем са убедени, че са направили лош избор за половинка, хем не скъсват с нея, а говорят зад гърба ѝ пред другите. Въпреки че партньорът на Телеца може и да не отговаря на всичките му критерии и да не е образът от мечтите му, все пак той понякога е твърде суров. Телецът е склонен да подценява половинката си, докато тя не изчезне от живота му. Едва тогава разбира какво е изгубил.

Близнаци
 
Връзките на Близнаците често не стигат до брак, защото те искат да поробят партньора си. Те засипват с любов, пари, мили жестове и внимание половинката си и очакват тя да им се посвети напълно. Когато техният партньор откаже да мине под влиянието им и да ги следва навсякъде, Близнаците сякаш губят интерес и са склонни да си тръгнат от тази връзка. Ако те не си тръгнат, то те правят нещата непоносими за другия човек и той, рано или късно, къса с тях.
 
Рак
 
Проблемът на Рака е, че винаги мисли много, преди да влезе в нова връзка. Той толкова много умува, че обърква сам себе си. Той започва да подлага на различни изпити своя настоящ партньор, за да се убеди, че това е най-подходящият човек за него. Ракът иска гаранции за светлото бъдеще с този човек, но много често новият му партньор не е готов да му предложи такива. В този процес на тестване другият човек обикновено започва да се дразни и си отива.
 
Останалите зодии ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase