Снимка: istock

Продукти:

6 супени лъжици зехтин
1 и ½ супени лъжици червен винен оцет
1 и ½ супени лъжици балсамико
1 скилидка чесън, пресован
1 супена лъжица майонеза
Сол и черен пипер на вкус
1 глава къдраво зеле
50 г слънчогледови семки
2 броя авокадо, почистени и нарязани
Няколко зрънца бяло грозде
 
Приготвяне:
 
За да направите дресинга, смесете зехтина с двата вида оцет, чесъна и майонезата. Разбъркайте добре. Овкусете със солта и пипера. Разбъркайте добре. В отделна купа смесете нарязаното къдраво зеле със слънчогледовите семки. Поръсете с дресинга. Разбъркайте. Отгоре подредете нарязаното авокадо и зрънцата грозде. Сервирайте.
 
Още вкусни рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase