Pixabay

Вашият зодиакален знак може да разкрие много истини и информация за живота ви, за вашите вкусове и увлечения. Зодията ви може да покаже какъв тип хора не ви допадат, както и обратно – от кои индивиди сте най-впечатлени и привлечени.

Ако сте се замисляли някога какъв типаж хора ви привличат най-вече въз основа на вашия зодиакален знак, прочетете по-долу, за да разберете.
 
Такъв тип човек е и най-подходящ за ваш сериозен партньор, тъй като ще ви допълва.

Овен: Търпелив и надежден човек
 
Вие сте енергични, смели и готови да поемате всякакви предизвикателства. Но вие сте и доста импулсивни и нетърпеливи. Колкото и странно да звучи, вие често се привличате от своята противоположност като темперамент, а именно от човек, който е стабилен, търпелив и надежден, понякога дори скучен. Такъв партньор хем може да черпи от вашата безкрайна енергия, хем може да ви приземява и успокоява, когато се вълнувате и/или ентусиазирате твърде много.
 
Телец: Финансово осигурен човек
 
Истината е, че представителите на Телец са си материалисти и биха се чувствали най-добре в компанията на друг материалист. Телците тутакси се впечатляват от хора, които демонстрират усет към модата, към изкуството и към по-фините и луксозни неща в живота. Телците имат нужда да бъдат с човек, който е практичен като тях, но също така да е достатъчно модерен и отворен към новото. Телците вярват, че парите носят щастие и имат нужда от човек, който да вярва в същото.
 
Близнаци: Непринуден интроверт
 
Близнаците са комуникативни, неспокойни, бъбриви и любопитни. Именно затова те често са привлечени от хора, които са с по-тих и интровертен характер, с по-топла и спокойна природа. Близнаците имат страхотни социални способности, но се чувстват комфортно до партньор, който е по-затворен в черупката си, уравновесен като темперамент, с непринудено поведение. Не е сигурно дали с такъв човек до себе си ще могат да изградят дългосрочна връзка, или по-скоро нещо по-краткосрочно.
 
Рак: Емоционално зрял човек
 
Раците имат склонност да крият истинските си чувства от света. Те имат много вътрешни притеснения, които пазят зад хладнокръвен външен вид. Те определено са привлечени от партньор, който е емоционално зрял, амбициозен и смел, и е в състояние да види тяхното емоционално сърце, скрито зад черупката им. Човекът Рак има нужда от интуитивна половинка, с която да има добра невербална комуникация – да се разбира с нея без много приказки.
 
Лъв: Социално активен човек
 
Самоувереният Лъв лесно бива привлечен от човек, който обича вниманието и светлината на прожекторите, подобно на него самия. Лъвът често попада на партньори, които обичат да водят бурен социален живот, но са по-покорни като характер. Причината е, че Лъвът е достатъчно доминиращ и има нужда от половинка, с която да не води борби за власт в отношенията. Лъвът е привлечен също така от позитивни, щедри хора.
 
Какво привлича останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase