IStockphoto

Прическите през 2020 година ще бъдат запомнени с така наречения „карантинен стил“ – израснали корени или боядисване и подстригване у дома. През изминалите няколко месеца жените забравиха за сериозното стилизиране и го замениха с лесни прически, които могат да си направят сами. А онези, останали да работят вкъщи, спряха да си изправят или къдрят косата, като започнаха по-често да използват аксесоари като фибички, шнолки, ластици и диадеми, за да прибират непокорните си кичури.

След като Кейт Мидълтън ни показа, че велурените диадеми от 90-те отново са на мода, все повече жени започнаха да ги използват, за да разнообразят външния си вид. Тази зима те ще са предпочитани за лесни прически не само за празниците, а и за ежедневието, като много известни дами ни показват в социалните мрежи по какъв начин ги носят на главите си.
 
Докато едни известни личности ползват лентите за коса, които са ушити от различен плат, Джесика Алба и Никол Ричи предпочитат по-обемните диадеми.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Emily Graziano (@flapperdame16)

Независимо дали сте у дома или отивате на работа в офиса, може да ползвате диадема, за да получите по-различна прическа. Дори и да сте с шапка на главата, няма проблем, защото ще сложите аксесоара непосредствено след свалянето ѝ, като само леко наместите косата си с ръце или малък гребен.
 
Плюшени, кожени, със сатенено покритие или декорирани с перли и дребни имитации на скъпоценни камъни, диадемите тази зима придават по-свеж вид и на най-скучната коса.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Liven Boutique (@livenboutique)

Какъв модел диадема да изберете за вашата прическа, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase