БГНЕС

Какво се случва с Брад Пит и Никол Потуралски? Това се питат всички фенове на актьора, които наскоро разбраха, че двойката е била забелязана във Франция. 

Според свидетел, двамата са пристигнали с различни полети в Париж, но са се качили на частен самолет, който ги е отвел в имението на Пит в Южна Франция. Засега няма официално потвърждение дали Пит и Потуралски са повече от приятели, но уликите сочат към връзка. 
 
Това не е първият път, в който двамата са засичани заедно. Те бяха забелязани на концерта на Кание Уест през ноемрви 2019 година, но и тогава нито един от тях не проговори за любов. След като се раздели със съпругата си Анджелина Джоли, медиите постоянно свързваха Пит с различни жени, но до официална връзка така и не се стигна. 
 
"Не знам с колко дами се свързаха през последните две-три години, но нито един от тези слухове не е верен", казва Брад пред New York Times. Сега актьорът отново се оказа в центъра на роматична история, но този път медиите използваха и снимкови доказателства.
 
Ето какво трябва да знаете за Никол Потуралски
 
Живее в Германия
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nico (@nico.potur) на

Според публикациите й в Instagram, моделът живее в Берлин. Според Daily Mail, Потуралски е родом от Бергкамен. Това е град, който се намира в близост до река Липе и на 15 км. от Дортмунд. 

Снимала се е за различни списания и марки
 
Като красив супермодел, Никол е получавала множество предложения за работа. Според профилите й в социалните мрежи, тя се представлява от "A Management". Успява да участва в няколко рекламни кампании и дори стига до кориците на списания като "ELLE" и "Marie Claire UK".

Още за новото гадже на Брад Пит четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase