Pixabay

След невероятно красивата Розова Луна, която промени плановете на мнозина, дойде ред на друго интересно събитие, но от астрологична гледна точка - навлизането на Меркурий в Овен. То се случи на 11 април, като ще ни накара да бъдем по-спонтанни и импулсивни в действията си. 

Докато до момента се притеснявахме какво ще последва от постъпките ни, то е време малко да се успокоим - нещо, което е особено важно по време на пандемия. Дори и да излязат предизвикателства на пътя на някои представители на зодиака, те ще намерят решение как по-лесно да се справят с тях. 
 
Под действието на планетата, която ще остане в този знак до 27 април, повече хора ще си подредят приоритетите и начертаят план, който да следват, за да имат успех. 
 
Какво да очакват отделните зодии? 
 
Овен 
 
Вие не подхождате с логическо мислене към всяка една ситуация и често зибухвате от най-малкото нещо, но сега това ще се промени. Създалите се обстоятелства ще ви накарат да изслушвате хората и станете по-търпеливи. Ще разберете, че не е нужно да хабите силите си и се занимавате с някой, чийто цел е именно да влезе в конфликт с вас. 

Телец
 
Комуникацията с хората няма да ви се отдава, особено ако искате да изразите чувствата си. Ще се чувствате неразбрани, но не се притеснявайте. Не е нужно да давате постоянни обяснения за онова, което мислите и вършите. По-добре е да премълчите нещо, което ви дразни, отколкото да си навлечете гнева на другите. Пестете силите си и обърнете внимание на любимите хора. 
 
Близнаци 
 
Ще имате противоречия с околните заради вашата честност - нещо, което те не притежават. Опитайте се да използвате времето у дома, за да помислите от кои хора нямате нужда. Оттървете се от онези, които имат твърде големи очаквания или ви използват. Общувайте само с онези, на които имате доверие, за да не се разочаровате. 

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase