IStockphoto

Срамежливостта е обичайна черта от характера на много хора. Те не се чувстват добре сред голяма компания, изпитват притеснение от говоренето пред публика и определено не обичат да са център на вниманието. Според астролозите, дали един човек е интровертен или не, зависи от неговата зодия.

 
Някои по-срамежливи хора се примиряват с какво ли не ежедневно, защото предпочитат да си замълчат, вместо да обясняват, че са на друго мнение. А когато става въпрос за излизане на срещи и обвързване, никога не очаквайте те да направят първата крачка.
 
Ето четирите зодии, чиито представители са най-срамежливи:
 
Дева
 
Може да се каже, че Девите са най-срамежливите в зодиака. Сред отрицателните им качества са притеснителността и прекомерната тревожност. Девите се славят с това, че изпитват неистова паника, когато трябва да говорят с някого по важен въпрос.
 
Ако излизате с тях, се въоръжете с търпение, защото трудно ще ги опознаете в самото начало. Те се притесняват да говорят с близките си, камо ли да се отпуснат и споделят нещо по-интимно с половинката.
 
Рак
 
Присъщо за хората от тази зодия е, че са добри слушатели. Те обичат да попиват чуждите проблеми, но предпочитат да не доминират в разговора. Те са срамежливи и нерешителни натури.
 
Още за най-срамежливите зодиичетете в Tialoto.bg 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase