Снимки: Facebook Proper tasty

Продукти:

1 охладено бутертесто
200 г кашкавал нарязан на тънко
200 г колбас по ваш избор
За намазване:
2 с.л. разтопено масло
1 скилидка стрит чесън
1 ч.л. ситно нарязан магданоз
1 ч.л. настърган пармезан
 
Приготвяне:
 
Извадете тестото от опаковката и го разгърнете върху кухненския плот. В средата му сложете резените кашкавал, а върху тях подредете колбасите. С помощта на остър нож направете по този начин ивици, с които след това загърнете плънката.
 
В купичка комбинирайте маслото с останалите съставки за намазване. Намажете тестото и печете (върху хартия за печене) в предварително загрята фурна на 220 градуса за около 20 – 25 минути.

Още вкусни рецепти вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase