Снимка: Bulgaria ON AIR

Грижейки са за косата си, можем да моделираме живота, а прическата може да подчертае скритите ни черти. Зрителите на "България сутрин" получиха ценни съвети и научиха за най-новите тенденции при прическите от коафьора Мария Караганова.

"Способността да изградиш визия идва с времето. Не може веднага да си преставиш една прическа. Трябва време, постоянство и много труд. Винаги пристъпвам много внимателно към клиентите си. Професионалистите съветваме нашите клиенти как да съчетаят прическата си с визията, тялото", обясни Караганова в "България сутрин".

От малка тя прекарва много време във фризьорския салон на своята майка и казва, че е закърмена с фризьорството. "Само един изкаран курс е много малко, трябва да се учи поне 3-4 години", сподели Мария пред Bulgaria ON AIR.

Тя определи три стъпки като задължителни за ползване в грижата за косата - шампоан, балсам и трети продукт, който задължително да е с UV фактор на защита.

"Тенденцията за този сезон е бронзингът - светли нюанси, които създават свежест на лицето. Този сезон ще бъде актуален бронзовият тен. Кожата трябва да изглежда по-свежа и по-блестяща", посочи коафьорът.

По думите й тенденцията на брадите отшумява. По-естественият вид се наблюдава и при мъжете, отбеляза Караганова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase