Снимка: Youtube

Продукти:

450 г червени картофи
2 супени лъжици пресен лук, нарязан
2 супени лъжици масло, разтопено
1 супена лъжица мед
1 супена лъжица горчица
1 щипка сол
1 щипка черен пипер
2 стръка магданоз
 
Приготвяне:
 
Намазнете тавичка за печене с малко мазнина. Нарежете картофите на едри парчета. Подредете ги на дъното. Покрийте с нарязания лук. Отделно в малка купичка смесете разтопеното масло, меда, горчицата, солта и пипера. Разбъркайте. Залейте картофите с глазурата. 
 
Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 40 минути. Малко преди да извадите, поръсете с магданоза.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase