Снимка и рецепта: Анатолий Попов

Продукти:

1 ч.ч. пасирана тиква
20 г масло
½ шоколад на парченца
2 и 1/2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
1 пакетче ванилия
1 бакпулвер
1 ч. л. канела
 
Приготвяне:
 
Сварете тиквата и я пасирайте. Прибавете към нея останалите съставки и разбъркайте добре. Когато се получи хомогенна смес, може да сложите шоколада. Оформете сладките според вашите желания. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути. След това ги подредете върху скара, за да изстинат. 
 
Още рецепти от "ръкоХВАТКИ" с Толик вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase