Снимка и рецепта: Анатолий Попов

Продукти:

1 тиквичка
2 глави лук
2-3 скилидки чесън
2 моркова
5-6 зелени или червени чушки, червени и зелени
4-5 домата
1 с.л. зехтин
1 ч.ч. вода
черен пипер, сол
1 връзка магданоз
300 г краве сирене
 
Приготвяне:
 
Измийте и почистете зеленчуците, след което ги нарежете на лентички, а доматите на кубчета. В тиган загрейте добре зехтин и задушете лука и чесъна. Прибавете зеленчуците и сложете към тях водата и подправките. Ястието трябва да къкри на тих огън. Преди да сервирате поръсете с нарязан магданоз. Върху всяка порция сложете по една плочка сирене. 

Още предложения от "ръкоХВАТКИ с Толик" вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase