На какво е способен човек, за да защити любимия си автомобил? Отговор на този въпрос даде американкката Мелиса Смит, която не се поколеба да влезе в сблъсък с крадци, опитващи се да отмъкнат нейното Subaru Outback.

Момичето зарежда кросоувъра на бензиностанция в Милуоки, когато наблизо спира черен седан Cadillac Deville. От него слиза крадец, който се възползва, че ключовете на Subaru-то са в самата кола, качва се и потегля, без обаче да предполага какво го очаква.

Мелиса явно е доста привързана към колата си, защото без да се колебае, се хвърля върху предния капак и започва да удря по стъклото. Действията на 28-годишното момиче явно разколебават престъпника, който само след няколко метра се отказва и скача в движение. Крадецът се качва в колата на съучастника си и изчезва от мястото на инцидента.

"Първата ми реакция беще, че това е нещо нереално, което не се случва с мен. Изобщо не помислих, действах първосигнално", коментира Мелиса, която на всичко отгоре успя да настигне движещата се на собствен ход машина и да я спре, преди да се е ударила в друго превозно средство. 

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase